Skip to main content

Artikel(s)

Paterkestocht: de heropstart

Het wandelleven komt aarzelend weer op gang.

Na anderhalf jaar opgesloten te zitten en niks te mogen konden we eindelijk weer stilletjesaan starten met onze Paterkestocht . Het was wel in beperkte versie maar toch, we waren content om er weer in te vliegen en wandelaars te ontvangen en het deed ons natuurlijk ook enorm plezier om onze leden eindelijk terug te zien. Tijdens de tocht hielden we ons aan de coronaregels,. Zowel de wandelaars als de helpers hebben zich daar goed en zonder te mopperen aan gehouden. We hadden ook het goede weer aan onze kant, (nee geen eieren naar de nonnen gedaan) en mochten een 800 wandelaars ontvangen. Er waren die dag zelfs twee clubs met een gratis inschrijving voor hun leden. 

We willen graag van ganser harte alle wandelaars bedanken: zij hebben van onze heropstart een geslaagd evenement en een mooie dag gemaakt. We willen ook iedereen bedanken die  kwam helpen, en we zijn dankbaar voor alle positieve reacties die we kregen, en voor de mooie foto’s die we mochten ontvangen. U ziet ze hieronder.

Onze volgende tocht op 27 juni Vlaanderen Wandelt Lokaal vertrekt in de sporthal (De Hoogt 20, 2360 Oud-Turnhout) Daarna volgt op 31 oktober onze Klein Peerkentocht.