Sven Ornelis stelt zijn nieuwe boek voor: “Waarom Wandelen…”

Sven Ornelis stelt zijn nieuwe boek voor: “Waarom Wandelen…”

 

 

Officiële boekvoorstelling

Sven Ornelis op Vlaanderen Wandelt in Oud-Turnhout

De organisatie van Vlaanderen Wandelt gaat door onder het motto #iedereenwandelt. Het concept is heel eenvoudig. Vlaanderen massaal aan het wandelen krijgen op zondag 30 april 2023. Vanuit vier Vlaamse steden/gemeenten wordt een wandelactiviteit opgezet, waarbij iedereen met volle teugen de schoonheid van hun eigen achtertuin kan (her)ontdekken.

 

Of je nu kiest voor de Leiestreek in Kortrijk-Marke , het glooiende Haspengouw in Sint-Truiden, de poort tot de Vlaamse Ardennen in Herzele of het typische Kempense landschap in Oud-Turnhout. Vlaanderen Wandelt 2023 zal je zeker weten te verrassen.

 

Stappen in de stilte van het Kempense Landgoed. Heide, uitgestrekte graslanden, blinkende vennen, witte stuifduinen en mysterieuze broekbossen, nergens anders dan in Oud-Turnhout kan je de Kempense troeven beter beleven. Daarnaast vormt Landschap De Liereman, één van de oudst beschermde natuurgebieden van België.

 

Vanuit Oud-Turnhout coördineert Wandelsport Vlaanderen vzw het hele gebeuren met een stand van zaken en de totale resultaten. Kom ter plaatse zelf het wandelgevoel ervaren van alle deelnemende wandelaars of zelf een wandeling maken. De locatie vormt tevens het aanspreekpunt voor pers/media en onze nationale partners. We worden ons meer en meer bewust van de noodzaak om te bewegen en er een gezonde levenswijze op na te houden.

 

Meer informatie via www.vlaanderenwandelt.be    

 

Stadsradiovlaanderen zal de gehele dag zorgen voor een muzikale noot.

 

In aanwezigheid van burgemeester Bob Coppens, DJ Sven Ornelis en nog enkele prominenten willen wij u uitnodigen voor het VIP-moment op zondag 30 april 2023 om 15.00 uur in Sporthal De Hoogt, De Hoogt, 2360 Oud-Turnhout.

Dat wandelen hip en populair is, weet Vlaanderens bekendste DJ Sven Ornelis als geen ander.

Hij schreef er zelfs een boek over ‘Waarom Wandelen’ https://waaromwandelen.be

 

De beste locatie voor de officiële voorstelling van dit boek is dan ook op Vlaanderen Wandelt in Oud-Turnhout, een organisatie van de plaatselijke wandelclub De Korhoenstappers en Wandelsport Vlaanderen vzw. Op 30 april 2023 trekt heel Vlaanderen de wandelschoenen aan voor dit groot evenement.

 

Sven Ornelis zal zijn boek voorstellen tijdens het VIP-moment, waarna hij een signeermoment zal houden voor alle aanwezige wandelaars en geïnteresseerden.

 

Wandelen als recreatiesport wint elke dag nog aan belangstelling.

 

Graag uw aanwezigheid bevestigen voor 27 april 2023 via nathalie.didden@wandelsport.be 

Praktische info over Vlaanderen Wandelt www.vlaanderenwandelt.be 

————————————————————————————————————

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *